Conferință internațională ,,ARBITRAJUL ÎN CONTEXT EUROPEAN – MODALITATE EFICIENTĂ DE SOLUȚIONARE A LITIGIILOR”

Arbitraj și Mediere > Our news > Noutăți Arbitraj > Conferință internațională ,,ARBITRAJUL ÎN CONTEXT EUROPEAN – MODALITATE EFICIENTĂ DE SOLUȚIONARE A LITIGIILOR”
Conferință internațională ,,ARBITRAJUL ÎN CONTEXT EUROPEAN – MODALITATE EFICIENTĂ DE SOLUȚIONARE A LITIGIILOR”

Invitat de onoare
este domnul

Cav. Dr. Franco Antonio PINARDI, președinte al Tribunalului Arbitral pentru Întreprindere, Muncă și Sport cu sediul la Milano, Italia.

Confirmă înscrierea

Avem deosebita onoare de a vă invita la Conferinţa internațională cu tema: ,,Arbitrajul în context european – modalitate eficientă de soluționare a litigiilor” organizată de Fundația „Camera de Arbitraj și Mediere”, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Iași, al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, precum și al Asociației Europene a Studenților în Drept ELSA Iași.

Decembrie 2018
Începând cu ora
Invitați

Vineri 14 Decembrie 2018

Lucrările conferinței vor fi susținute VINERI, 14 DECEMBRIE 2018, începând cu orele 10:30, în Sala de conferinţe a Camerei de Comerţ şi Industrie Iași, din Municipiul Iaşi, Bld. Carol I, nr. 27, Județul Iași.

Facem mențiunea că la inițiativa domnului Ștefan COSTE, președinte al Camerei de Arbitraj și Mediere, a domnului Radu Dimitrie TĂRNICERIU, președinte al Tribunalului de Arbitraj Judiciar Iași de pe lângă Camera de Arbitraj și Mediere și a doamnei avocat Geta LUPU, ținând cont de prezența la conferință a unor reprezentanți de seamă ai Asociației „Tribunalul Arbitral pentru Întreprindere, Muncă și Sport” din Milano, reprezentanți din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, al instanțelor judecătorești de pe raza Județului Iași, precum și altor instituții din domeniul justiției, au fost incluse pentru prezentare și dezbatere teme de larg interes, respectiv: „Soluționarea alternativă a disputelor în sistemul juridic românesc”, „Cooperarea transnațională în materia arbitrajului” , „Conexiuni practice între arbitraj și mediere” și „Reglementarea arbitrajului în România comparativ cu Uniunea Europeană. Propuneri de îmbunătățire a legislației și de promovare a arbitrajului în România”.

Intrarea este liberă.

Conferinţa îşi propune să creeze un spaţiu al dialogului şi al colaborării în ceea ce privește soluţionarea disputelor pe calea arbitrajului, adresându-se mediului de afaceri, comunităţii profesionale și mediului academic. În acest sens, aveți posibilitatea de a supune dezbaterilor diferite aspecte importante din activitatea dumneavoastră profesională, inclusiv de a face propuneri pentru modificarea cadrului legislativ actual.   

          Dorim să valorificam prezența invitaților cu putere de decizie în sistemul judiciar pentru a facilita implementarea metodelor alternative de soluționare a conflictelor, cu precădere arbitrajul și medierea.

          Avem rugămintea să confirmați participarea până la data de 11 decembrie 2018 la numărul de telefon: 0755.133.833, la adresa de E-mail: cameradearbitrajsimediere@gmail.com sau completează formularul de înscriere de mai jos. Așteptăm cu interes propunerile și sugestiile dumneavoastră pe tema conferinței anunțate și dacă doriți să susțineți o alocuțiune la deschiderea conferinței, avem rugămintea să ne contactați în acest sens până la data menționată anterior.

 Vă așteptăm!

Confirmă înscrierea

Lasă un răspuns